Sponsoren

Als sponsor kunt u een mooie verwijzing hieronder vinden.
Meer over sponsoring treft u aan op de volgende pagina.

De Klassieke Vespa Fabriek

De Klassieke Vespa Fabriek in Rijen is een prachtig initiatief van Kas Veldhuizen en Rob Kuijsters, twee jonge maar ervaren Vespisten. Onderhoud van klassieke Vespa’s, restauratie of conservering van Vespa’s, inkoop/verkoop van Vespa’s en een goede webshop voor Vespa onderdelen zijn de basis voor dit jonge bedrijf.
Kas en Rob hebben bij Maskes/Peter Maas een uitgebreide leerschool doorlopen en zijn sinds begin 2021 gevestigd op het adres waar Maskes voorheen gevestigd was. De Klassieke Vespa Fabriek richt zich op klassieke Vespa’s vanaf 1960. Maskes doet het onderhoud van klassieke Vespa’s t/m 1959.

De Klassieke Vespa Fabriek
Hoofdstraat 77
5121 JB Rijen
0161 – 23 30 17
info@deklassiekevespafabriek.nl
deklassiekevespafabriek.nl

Vespa Classic Parts

Vespa Vintage Parts bestaat al zo’n 10 jaar en is gevestigd in Maasmechelen (B), net over de grens van Zuid-Limburg ter hoogte van Stein.
Mike Schiffeleers is de drijvende kracht achter dit bedrijf.
Mike heeft zijn uitgebreide kennis vergaard bij de legendarisch Vespist Jac Janssens (helaas overleden in 2015). Vespa Vintage Parts heeft een keurige webshop en richt zich op onderdelen van Largeframe Vespa’s van 1950 t/m 1978.
Inkoop/verkoop van klassieke Vespa’s en onderhoud aan Vespa’s die door hem zijn geleverd zijn ook diensten van dit bedrijf.

Vespa Vintage Parts
Sint Pietersstraat 93
3630 Maasmechelen
+32 475 22 88 76
info@vespaclassicparts.com
vespaclassicparts.com

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Advertising

Analytics

Other